Петък, Октомври 30, 2020

TBI Leasing

гр.София,
бул.„ Асен Йорданов”№ 11
тел: +359 878 14 14 60
E-mail: office [at] maxgas-bg.com          Работно време: понеделник - събота  9.00-18.00 часа

За Макс Газ

Газов инжекцион....? Защо да избера газов инжекцион? Струва ли си да плащам безбожно скъпо гориво? Има ли смисъл от газова уредба?

Това са въпроси, които всеки от нас си задава, когато спре на бензиностанция. Новите газови инжекциони са проектирани с тази цел - да се наслаждаваме от шофирането, и то на приемлива за нас цена.

Газовите инжекциони от последно поколение, които предлагаме, са със съвременна електроника. Тя се управлявана от софтуер, позволяващ прецизно дозиране на количеството гориво, постъпващо в двигателя, изключително гъвкави настройки.

Всичко това води до нисък разход на гориво и безпроблемна експлоатация.

Газовите инжекциони се монтират на почти всички видове инжекционни автомобили с двигатели от 3 до 8 цилиндъра, с или без принудително пълнене.

Системета отговаря на всички европейски норми, оборудвана е с пет степенна защита, това е решено чрез използването на “евро сонда” монтирана в бутилката, която я прави напълно безопасна. При изключен двигател на автомобилът притокът на газ от бутилката паралелно се изключва от три точки (електрическа, механична и термична), чрез монтиран на бутилката и редуктора мултиклапан.

Обслужването на системата e сведено до смяна на филтрите на 10-15 000 км.

Не се налага честа регулировка на горивната смес, поради съвместната работа на газовия компютър и бензиновия на колата.